TERVE! MINÄ OLEN HUPPUSEN NOORA JA OLEN HOODIN YRITTÄJÄ.

Olen myös tekijämuija, ongelmanratkaisija, graafinen suunnittelija ja kuvittaja.

Duuniprojekteissa arvostan suunnitelmallista hupsuttelua ja määrätietoista etenemistä kohti maalia – yhdessä asiakkaan kanssa.

Tarjoamistani palveluista voi lukea lisää tuosta alapuolelta.

TERVE! MINÄ OLENHUPPUSEN NOORA JAOLEN HOODIN YRITTÄJÄ.

Olen myös tekijämuija, ongelmanratkaisija, graafinen suunnittelija ja kuvittaja.
Duuniprojekteissa arvostan suunnitelmallista hupsuttelua ja määrätietoista etenemistä kohti maalia – yhdessä asiakkaan kanssa.
Tarjoamistani palveluista voi lukea lisää tuosta alapuolelta.

PALVELUT

Graafinen suunnittelu ja kuvitus laidasta laitaan ovat olleet hommiani jo yli 15 vuotta. Joten olipa tarpeesi sitten pieni tai suuri, ideasi aivan päätön tai mahdottoman järkevä, otathan minuun yhteyttä – tehdään yhdessä jotain luovaa ja päräyttävää!

Haluan vielä kertoa, että juon kahvini kauramaidolla ja syön salmiakkini suolaisina. Sydäntäni lähellä on ihmisten auttaminen, pieruhuumori ja true crime. Heinäkuussa minut saattaa löytää mustikkametsästä, sienistä tunnistan suppiksen. 

GRAAFINENSUUNNITTELU

Tietokone-ikoni graafinen suunnittelu

Visuaalinen suunnittelu

Visuaalisen ilmeen suunnittelu aloitetaan usein logon tai tunnuksen suunnittelulla. Suunnittelen logoja yrityksille, järjestöille, tapahtumille ja erilaisille yhteisöille.

Yksilöllisesti suunniteltu brändi-ilme viestii visuaalisesti arvoista, palveluista ja tavoitteista. Yhtenäinen visuaalinen identiteetti taipuu digi- ja printtikanaviin kestäen käyttöä vuosikaupalla.

Kampanjoiden ja tapahtumien visuaalisella suunnittelulla nostetaan hetkellistä näkyvyyttä ja luodaan mieleenpainuvia elämyksiä esimerkiksi somessa, messuilla ja muissa tapahtumissa.

Uusien tai yksittäisten julkaisujen, kuten lehtien ja kirjojen, graafinen suunnittelu eli ulkoasusuunnittelu on monivaiheinen prosessi, jossa määritellään sekä pieniä yksityiskohtia että suuria linjoja. Värit, typografia, kuvatyyli, koko ja erilaiset sivupohjat suunnitellaan niin, että kokonaisuus on toimiva ja lopputulos on tarkoituksenmukainen.

Taitot

Teen kirjataittoja yrityksille, järjestöille sekä esimerkiksi museoille ja yksityisille omakustannekirjailijoille. Minulle voi toimittaa joko valmiit taittopohjapaketit tai tilata taiton niin, että se sisältää kirjan suunnittelun. Kirjan suunnitteluun kuuluu kansisuunnittelu ja kirjan ulkoasun suunnittelu.

Teen lehtitaittoja yrityksille ja järjestöille. Taitan niin vuosijulkaisut, asiakaslehdet kuin monisivuiset verkkojulkaisut näppärästi joko minulle toimitettuihin taittopohjapaketteihin tai suunnittelen julkaisujen visuaaliset ilmeet alusta saakka.

Julkaisujen taitot on saatavissa myös saavutettavina versioina. Saavutettavuudesta on sovittava aina erikseen ennen julkaisun suunnittelua ja taittoa.

KUVITUS

iPad-ikoni kuvitustöille

Brändikuvitus

Viestinnän kirjallisen osuuden aisapariksi sopii brändin kanssa linjassa oleva kuvitus. Kuvitan mm. asiakaslehtiä, blogikirjoituksia ja somepostauksia monella eri tyylillä.

Tulevaisuutta visioivien ajatusten kiteyttäminen kuvien avulla tekee asioista helpommin ymmärrettäviä. Strategiakuvituksissa käytetään yleensä yksinkertaisen kuvitustyylin ja tekstin yhdistelmää.

Paras merkki toimivasta markkinointimateriaalista on se kun yritysten kuvitetut postikortit laitetaan magneetilla jääkaapin oveen talteen. Kuvitus tekee markkinoinnista erottuvaa, erilaista ja omintakeista. Kivasti kuvitettu esite voi iloisesti päätyä uusiokäyttöön muksujen askarteluihin roskiksen sijaan, huraa!

Kuvitetut pannulaput tai kauniisti kuvitettu vyöte pannulappujen ympärillä – tuote- ja pakkausmaailmassa mahdollisuudet erottua kuvituksen avulla ovat oikeasti rajattomat. Parhaimmillaan sama kuvitus toimii joulukalenterissa sekä joulukortissa ja kuvituksen elementeillä voi suunnitella käärepaperin ja tarra-arkin.

Muut kuvitusalat

Lehti- ja verkkojulkaisujen kuvitus. Tekstien kuvittaminen journalistisesti on kuvituksen ja tekstin paritanssi. Kuvitus voi kertoa sen, minkä teksti jättää rivien väliin. Joskus se on abstrakti tulkinta, joka nojaa tekstiin ja toisinaan kuvitus tiivistää sitä, mitä teksti kuvailee laveasti.

Tiedon visualisointi. Pylväät, pylpyrät ja vertailutaulukot suunnitellaan niin, että tieto välittyy ja bonuksena lopputulos näyttää miellyttävältä. Lisäksi piirrän erilaisia karttoja.

Kirjojen ja julkaisujen kuvitus. Kirjojen visuaalisen suunnittelun esimerkiksi kirjan kansikuvitus, tietokirjan kuvittaminen, koristeellinen kuvitus tai tiedon visualisointi.

Oppi- ja koulutusmateriaaleissa kuvituksia käytetään innostajina, lukijaa ohjaavissa tehtävissä, täytettävissä tehtävissä ja ihan vain kuvituksina jotka tuottavat mielihyvää. Materiaalit voivat olla sähköisiä tai painettuja.

Yllä mainittujen töiden lisäksi autan asiakkaitani sopivien materiaalien valinnoissa, painotalojen kilpailutuksessa sekä painoyhteistöissä. Minulle voi aina laittaa viestiä, mikäli joku asia askarruttaa etkä oikein tiedä, että keneltä kysyisit.