Suunnittelutoimisto Hoodin suunnittelemia logoja mustavalkoisena

Logosuunnittelu

Logo suunnitellaan aina asiakkaalle ja asiakkaan tarpeisiin. Keräsin tähän vuosien varrelta suunnittelemiani logoja, jotka ovat kaikki hieman erilaisia keskenään – aivan kuten yrityksetkin ovat.

Ennen logon suunnittelun aloittamista pyydän aina asiakkaalta referenssejä – millainen logo hänellä on mielessä, millainen on asiakkaan visuaalinen mielitietty, mikä asiakasta puhuttelee. Kun asiakas etsii itseään miellyttäviä logoja, minä kartoitan kilpailijoiden logot. Joskus asiakkaalla on omia luonnoksia, joista on oikein mukava lähteä viemään suunnitteluprosessia eteenpäin.

Logon työstöön kuuluu yleensä kaksi tai kolme suunnittelukierrosta. Ensimmäisellä kierroksella teen logosta muutaman erilaisen luonnoksen, joista asiakas voi valita mieleisensä jota lähden kehittämään. Toisella kierroksella olen viimeistellyt asiakkaan valitseman logoluonnoksen. Pyrin suunnittelemaan kaikki logot niin, että niistä on mahdollista rakentaa niin vaaka- kuin pystymalliset versiot, koska erilaiset käyttötarpeet on paras ottaa huomioon jo suunnitteluvaiheessa.

Kolmannella vedoskierroksella logo on valmis, ja luovutan asiakkaalle kaikki erilaiset versiot sekä pienen ohjeistuksen siitä, miten erilaisia logoversioita käytetään.


Privacy Preference Center